tiistai 7. elokuuta 2012

Kuluneen kesän shoppailusatoa

Kuten tapoihin kuuluu, kesän mittaan on tullut koluttua muutamat alennusmyynnit. Jotain on myös tarttunut haaviin, vaikka olen viime vuosina tullut melkoisen kriittiseksi kulutuskäyttäytymiseni suhteen. Suuri osa tekokuiduista, pesulapestävät, puhtaasti sesonkituotteet, vaatteet joille en oikeasti keksi käyttöä - kaikki saavat puolestani jäädä kauppoihin roikkumaan. Tehdyt ostokseni pystyin helposti perustelemaan itselleni - paitsi ehkä nuo korut ovat siinä rajoilla... mutta ne voin antaa kummitytölle, jos en itse käytäkään. ;) Lisäksi ostin mm. farkut (- 40%) ja peruspaitoja itselle ja miehelle.

Oikein hyvänä löytönä pidän tätä promodin mekkoa. -50 % -lapulla varustetulle mekolle jäi hintaa muistaakseni n. 22 euroa. Syksyn tullen tämä asustetaan paksuilla mustilla sukkiksilla ja nahkasaappailla - kelpaa niin töihin kuin juhlavampiinkin menoihin.
Valloittava pöllösormus...
 ...ja kallofriikin pakko-ostos, "Mustanaamiosormus" :) 
 Mies sai neuletakin seiloriraidoilla, sille on ollut tänä kesänä surullisen paljon käyttöä, kun ei ole paljon pelkillä t-paidoilla tarjennut...
Tämän herkullisen kukan voi kiinnittää joko vaatteeseen tai hiuksiin, ja se on päässytkin jo ulkoilemaan moneen kertaan kesän mittaan.

Aika maltillisesti on siis menty, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti