keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Suomenlinnassa

Viime viikolla suuntasimme miehen kanssa päiväreissulle Suomenlinnaan, minä ensimmäistä kertaa ikinä. Matkaa tehtiin Tor-lautan kannella auringon hehkuessa. Lupaavaa!
Mahtava paikka! Aurinko helli meitä, ja puuskittaisesta tuulesta huolimatta saimme nauttia pienimuotoisesta piknikistämme jylhillä kallioilla merta ja laivoja tuijotellen.
En ole lainkaan mökki-ihmisiä, mutta olen aina ajatellut, että jos olisi pakko joku kesäpaikka hankkia, tahtoisin oman pienen kalliosaaren. Ei puutarhatöitä, ei liikaa ötököitä, pelkkiä sileitä auringonlämmittämiä kallioita ja vettä ympärillä. Ehkä pitäisikin muuttaa kesiksi Suomenlinnaan! :)
Viiden aikoihin uhkaavat pilvet nousivat meren ylle, ja mekin saimme vesikuuron niskaamme. Muutenkin oli jo aika suunnata lautalle, olimme sopineet illallistreffit ystävien kanssa Tervasaareen ravintola Savuun
Pitkän, loistavassa seurassa vietetyn illan ja hyvän ruuan jälkeen tallustelimme autolle ja oli pakko vielä napsia muutama kuva öisestä Helsingistä. Ja hämiksestä, joka näytti melkein symppikseltä kutomispuuhissaan (oikeasti minä KAMMOAN niitä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti